Mitrovic schiet raak in de Premier League maar trapt op training een ruit in

Mitrovic schiet raak in de Premier League maar trapt op training een ruit in

24-08-2022 11:01
7

Aleksandar Mitrovic heeft zijn start van de Premier League allerminst gemist. Met drie goals in drie wedstrijden lijkt hij het nu wel gewoon te doen in de Engelse hoogste klasse. Toch lijkt zijn vizier niet altijd op scherp te staan.

De Servische aanvaller trainde met Fulham FC en trapte een bal die op de voorruit van Tom Cairney belandde. Een paar weken geleden miste een schot van de voormalige spits van RSC Anderlecht volledig zijn doel en de bal belandde op de voorruit van Tom Cairney's auto. 

"Het is waar dat ik Tom's voorruit heb gebroken, maar het was niet met opzet. Zijn auto stond achter het doel toen we klaar waren met trainen. Ik miste een schot en de bal ging over het hek. Het raakte de voorruit en brak het," vertelde de Servische aanvaller in een interview aan SoccerAM.

Een onhandige fout die Mitrovic helemaal niet in verlegenheid bracht, integendeel. "Ik was zo blij dat het deze auto was," zei de Serviër. "Het was een hele leuke dag voor mij, ik heb er echt van genoten", grapt Mitrovic.