Exit Cimirot bij Standard? 'Onderhandelingen zijn al begonnen'

Exit Cimirot bij Standard? 'Onderhandelingen zijn al begonnen'

19-08-2022 13:30
12

Momenteel staat Gojko Cimirot nog op de loonlijst van Standard, maar daar kan snel verandering in komen. Dat beweert Telegraf. Volgens de bron uit Servië is Cimirot op weg naar FK Partizan.

Net zoals RSC Anderlecht won Partizan donderdag in de laatste voorronde van de Conference League. Het versloeg het Maltese Ħamrun Spartans met 4-1. Partizan wil zich evenwel nog versterken. Momenteel staat het in de Superliga slechts op de negende plaats. Na vijf speeldagen telt het al een achterstand van zeven punten op leider Rode Ster.

Trainer Gordan Petric wil twee nieuwe middenvelders. Cimirot moet er daar eentje van worden. Volgens Telegraf lopen de onderhandelingen al om de middenvelder naar Servië te halen. Bij Standard heeft Cimirot nog een contract tot medio 2023. Dit seizoen begon hij bij de Rouches alle vier matchen in de Jupiler Pro League in de basis.

Cimirot komt uit voor de nationale ploeg van Bosnië en Herzegovina, maar hij heeft ook paspoort van Servië. Dat maakt hem nog interessanter voor Partizan. In de kern moet hij immers geen plaats van een buitenlander innemen.