‘Club Brugge-target wordt duur, bod van twaalf miljoen euro afgewezen’

20 augustus om 10:46
Laatste update: 20 augustus om 10:46

Club Brugge wil haar aanvallend compartiment nog versterken en daarvoor denkt de landskampioen aan Rasmus Höjlund van Sturm Graz. Club krijgt nu echter stevige concurrentie voor de Deen. Zo zou ook Atalanta in de dans springen voor de handtekening van Höjlund, zo wist Het Nieuwsblad.

Club bracht al een bod van 8,5 miljoen euro uit voor de 19-jarige centrumspits, maar volgens Het Nieuwsblad zou Sturm Graz hem enkel laten gaan wanneer een club meer dan 10 miljoen euro biedt. Er zijn namelijk steeds meer geïnteresseerden, zo bracht Atalanta ook een bod uit op Höjlund. Ook Newcastle United en Celta de Vigo zouden de Deen willen binnenhalen.

Höjlund werd in januari van dit jaar door Sturm Graz nog voor zo'n twee miljoen euro naar Oostenrijk gehaald. De Deen, die nog maar 19 is, vindt er vlot de weg naar doel en kan Sturm Graz nu heel wat extra miljoenen opleveren.

Update: Volgens Ekstrabladet heeft Sturm Graz een bod van twaalf miljoen euro van Atalanta op Hjolund afgewezen. Ook Club Brugge en Southampton worden genoemd.