'Torino onderhandelt verder met Leicester over huurconstructie rond Praet'

'Torino onderhandelt verder met Leicester over huurconstructie rond Praet'

17-08-2022 17:15
2

Dennis Praet kreeg in de prille aanvangsfase van de Premier League al een invalbeurt tegen Arsenal FC (4-2-verlies), maar het lijkt er niet op dat de Rode Duivel nog langer aan boord zal blijven bij Leicester City. Een verhuis naar de Serie A is nog steeds het meest aannemelijke, met FC Torino als hoofdkandidaat.

Eind juni zou sportief directeur Davide Vagnati al naar Leicester afgereisd zijn om te onderhandelen over een overeenkomst rond Praet, die sinds januari al op huurbasis uitkwam voor Torino. De Italianen stelden een nieuwe huurdeal voor, ditmaal echter met verplichte aankoopoptie op het einde. Sindsdien werd het stil rond de onderhandelingen.

Nicoló Schira, Italiaans transferexpert, komt nu evenwel met een update. Leicester en Torino zouden nog steeds met elkaar in gesprek zijn, hoogstwaarschijnlijk over gelijkaardige voorwaarden. Voor de 28-jarige Praet lijkt een verdere toekomst bij The Foxes in ieder geval uitgesloten. Ook Fiorentina zou interesse hebben om zich te verzekeren van zijn diensten.