Pech voor Gentse fans: confrontatie met Cyprioten enkel in Ghelamco Arena te zien

Pech voor Gentse fans: confrontatie met Cyprioten enkel in Ghelamco Arena te zien

17 augustus - 14:47
2

Vanaf donderdag probeert KAA Gent zich via een tweeluik met Omonia Nicosia te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Hein Vanhaezebrouck gaf al aan dat het eerste duel, de thuiswedstrijd, meteen bepalend zal zijn. Zij die de Buffalo's willen aanschouwen, zullen daarvoor naar de Ghelamco Arena moeten afzakken. 

In tegenstelling tot de Europese wedstrijden van Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht tijdens de voorbije weken zal Gent - Omonia namelijk niet op televisie te volgen zijn. Dat valt af te leiden uit de sociale media van de Oost-Vlamingen. Het noopt hen meteen tot een warme oproep om Gent in het stadion te komen aanmoedigen. Voor tien euro kan je al een ticket kopen.

Voor Gent is het pas de eerste Europese opdracht van het seizoen, aangezien het rechtstreeks geplaatst was voor de play-off-fase van de Europa League. Met Omonia Nicosia is daar een verraderlijke, maar zeker geen onhaalbare tegenstander uit de bus gekomen. Als De Buffalo's de Cyprioten van zich af weten te schudden, wacht de groepsfase van de Europa League. Anders wordt het een poule in de Conference League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie