'Gestaakte Brazilië - Argentinië wordt definitief geannuleerd'

'Gestaakte Brazilië - Argentinië wordt definitief geannuleerd'

17 augustus - 11:05
3

Geen replay van de gestaakte match tussen Argentinië en Brazilië, dat lieten de federaties van beide landen weten. Het ging om een wedstrijd in de Zuid-Amerikaanse kwalificatie voor het WK van komende winter, maar die is definitief geannuleerd.

Op 22 september zou de gestaakte wedstrijd tussen de twee Zuid-Amerikaanse grootmachten doorgaan, maar die wedstrijd zal toch niet meer plaatsvinden. Beide landen zijn al gekwalificeerd voor de wereldbeker in Qatar waardoor het een wedstrijd zonder inzet zou zijn.

De wedstrijd, die op 5 september van vorig jaar doorging in Sao Paulo, werd al na vijf minuten stilgelegd. Dat gebeurde op vraag van lokale gezondheidsdiensten, zo wist Sporza. Er zouden vier Argentijnse spelers, die uitkwamen voor een Engelse club, de coronaregels overtreden hebben.

Brazilië gaat in Qatar op zoek naar haar zesde wereldtitel. Het zit in een groep met Zwitserland, Servië en Kameroen. Argentinië zal proberen haar derde WK-titel te winnen. Messi en co zitten in een groep met Mexico, Polen en Saoedi-Arabië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie