De Condé na komst van Samatta: Het is een beetje on-Genks

De Condé na komst van Samatta: "Het is een beetje on-Genks"

17 augustus - 08:00
0

KRC Genk heeft Ally Samatta teruggehaald. Hij wordt gehuurd van Fenerbahçe. Head Of Football Dimitri De Condé beseft dat dit geen typische transfer is voor zijn club, maar maakte graag een uitzondering. 

"Zo'n uitleenbeurt is een beetje on-Genks", vertelt De Condé bij Het Belang Van Limburg. "Toch voelt het in dit geval goed aan. Omdat Ally zot is van Genk. Altijd gebleven, we zijn na zijn vertrek hier steeds contact blijven houden. Vorig jaar zat een terugkeer er al in maar had hij net zijn woord gegeven aan Antwerp, toen wij wilden toeslaan. Ally is een leider in de kleedkamer, iemand die altijd tot het uiterste wil gaan."

Coach Wouter Vrancken wilde graag nog versterking in de spits. "Zo kwamen we snel bij hem uit, toen de staf aangaf dat we nog een extra, mobiele aanvaller konden gebruiken. Naast Onuachu en Nemeth, twee spitsen die al bewezen dat het volste vertrouwen verdienen. Onze drie spitsen hebben hun specifieke kwaliteiten en gaan mekaar sterker maken."

Bij zijn eerste passage wist Samatta de goal alvast staan. Op 191 wedstrijden voor KRC Genk kon hij namelijk 76 keer scoren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie