DONE DEAL: Gent haalt Hauge in huis, nieuws wordt bevestigd door Frankfurt

DONE DEAL: Gent haalt Hauge in huis, nieuws wordt bevestigd door Frankfurt

14 augustus - 23:23
12

KAA Gent staat op het punt Jens Petter Hauge te huren van Eintracht Frankfurt. De sportief directeur van de Duitse club Markus Krösche bevestigde aan Kicker dat de speler op weg is naar de Ghelamco Arena.

Eintracht Frankfurt huurde afgelopen seizoen Hauge met verplichte aankoopoptie (tien miljoen euro) van AC Milan. Dit jaar past hij evenwel niet meer in de plannen van de Europa League-winnnar. Er werd daarom naar een oplossing gezocht en die werd in Gent gevonden. De Buffalo's gaan Hauge voor één seizoen huren.

"In Gent kan Hauge regelmatiger spelen, ook op Europees niveau. De Belgische competitie is ideaal. De intensiteit is vergelijkbaar met de Bundesliga, maar op een iets lager niveau", vertelde Krösche aan Kicker.

Gent zal Hauge huren zonder aankoopoptie. Waarom Eintracht Frankfurt zaken doet met Gent heeft met het verleden te maken. De Duitse club heeft goede ervaringen met Belgische clubs en het verhuren van spelers. Zo stalde het succesvol Daicha Kamada bij STVV en Tuta bij KV Kortrijk. Hauge moet ook zo'n verhaal worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie