'Standard laat na Van Damme nog andere pion vertrekken bij de club'

'Standard laat na Van Damme nog andere pion vertrekken bij de club'

12 augustus - 23:40
6

Standard staat nog enkele drukke weken te wachten en zoekt naar versterking, maar wil ook afscheid nemen van enkele overbodige pionnen. Joachim Van Damme kreeg al te horen te mogen uitkijken naar een nieuwe ploeg, maar hij is niet de enige.

Naast Van Damme kreeg ook Damjan Pavlovic volgens La Dernière Heure te horen dat hij dit seizoen niet past in de plannen van coach Ronny Deila. Het 21-jarige jeugdproduct van de Rouches wist vorig seizoen niet door te breken bij Standard en zal dat ook dit seizoen niet doen.

Op zijn persconferentie gaf Deila wel aan dat het duo zich nog steeds bijzonder professioneel opstelt en nog gewoon meetraint met de groep. "Het is moeilijk voor hen omdat ze momenteel weinig spelen. Damjan is een jong talent. Ik praat de hele tijd met mijn spelers en ze weten dus wat ik verwacht en wat ik denk", gaf hij aan.

Waar Van Damme en Palovic aan de slag gaan, is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk of ze ook definitief de club zullen verlaten. "We kijken naar beste oplossing, misschien is een uitleenbeurt de beste optie", besloot Deila.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie