Duitser Herbert Fandel wordt nieuwe Belgische scheidsrechtersbaas

Duitser Herbert Fandel wordt nieuwe Belgische scheidsrechtersbaas

10 augustus - 16:22
16

De Duitser Herbert Fandel volgt David Elleray op als scheidsrechtersbaas. Elleray nam in juni ontslag wegens een verhuis. Fandel is een grote naam in de voetbalwereld.

De Duitser floot zo in 2007 de Champions League finale tussen AC Milan en Liverpool. Naar eigen zeggen volgt hij al jaren de Belgische scheidsrechters op de voet. “David Elleray en zijn team hebben geweldig werk geleverd. Het is mijn doel om mijn ervaring en kennis te gebruiken om de scheidsrechterlijke eenheid in België te helpen verbeteren binnen een professionele structuur en zo terug te keren op Europees topniveau”, legt hij uit op de webstek van de voetbalbond.

CEO Peter Bossaert is blij met de nieuwe scheidsrechtersbaas. “Herbert Fandel is een sterke persoonlijkheid in de wereld van de Europese topscheidsrechters. Hij brengt een schat aan internationale ervaring en kennis op het hoogste niveau mee. We hebben de afgelopen drie jaar grote stappen gezet in de scheidsrechterswereld, maar we willen blijven groeien en de grote uitdagingen in de snel veranderende scheidsrechterswereld aangaan. Samen met Herbert zijn we klaar om de volgende stappen te zetten”, vertelt hij in de bekendmaking.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie