Vanzeir na Rangers-Union: Het is nog steeds een geweldige ervaring

Vanzeir na Rangers-Union: "Het is nog steeds een geweldige ervaring"

10-08-2022 12:16
3

Union Saint-Gilloise heeft dinsdag een 3-0 nederlaag geleden op het veld van FC Rangers. Daarmee moet het haar Champions League aspiraties definitief opbergen. Dante Vanzeir klinkt na afloop van de wedstrijd teleurgesteld, maar ook dankbaar voor de ervaring. 

Vanzeir geloofde sterk in de kansen van hun ploeg. "Daarom ben ik teleurgesteld," zei de aanvaller. "Het was een zware wedstrijd. Er was veel intensiteit, veel duels... Misschien hebben we ons teveel aangepast aan de tegenstander.” Hij vertelt dat ze wel sterk aan de partij gestart waren. Ze vermeden een vroege achterstand en pas in de 40e minuut moest Union een eerste doelpunt slikken.

“Het is jammer, want we hadden het kunnen volhouden tot de pauze”, aldus Vanzeir. Hij merkt op dat de doelpunten die ze tegen kregen er niet kwamen uit volmaakte kansen. Vanzier beseft dat het moeilijk is om na de wedstrijd te zeggen dat Union het verdiende om in de play-offs van de Champions League te spelen. “Maar het is nog steeds een geweldige ervaring. En dan zullen we de kans hebben om in de Europa League te spelen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie