Gevaar van paniekaankopen loert om de hoek bij KAA Gent

"Gevaar van paniekaankopen loert om de hoek bij KAA Gent"

9 augustus - 15:44
15

KAA Gent wil nog iets ondernemen op de transfermarkt. Benito Raman is één van de namen die circuleert, maar analist Wim De Coninck loopt niet bepaald warm voor die transfer. 

"Volgens mij is de wens van Benito Raman om opnieuw samen te werken met Hein Vanhaezebrouck groter dan het verlangen van de Buffalo's om hem terug te halen", aldus De Coninck bij Het Nieuwsblad"Wat hij de voorbije jaren toonde, was niet zo indrukwekkend. Anderzijds is de nood hoog in de Ghelamco Arena. Iedereen kent Benito. Ik verwacht evenwel niet dat hij dezelfde kwaliteit zal brengen als Tarik Tissoudali, die vind je ook niet in België.”

De Coninck weet dat KAA Gent voor een lastig karwei staat. "Er moet deze week wel iets gebeuren. Eén aanwinst zal overigens niet volstaan. Ik zou niet graag in de plaats zijn van het Gentse bestuur, want het is geen evidente opdracht. Enkele weken geleden gold AA Gent nog als een van de titelkandidaten, maar nu beseffen ze ook wel dat het niet zomaar zal lukken. En dan loert het gevaar van paniekaankopen om de hoek."

KAA Gent boekte vorige week wel haar eerste overwinning van het nieuwe seizoen. Westerlo ging met 2-1 voor de bijl.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie