Nu al kritiek op Schreuder (ex-Club Brugge): Hoe is het in godsnaam mogelijk?

Nu al kritiek op Schreuder (ex-Club Brugge): "Hoe is het in godsnaam mogelijk?"

09-08-2022 13:00
12

Alfred Schreuder werd afgelopen seizoen landskampioen met Club Brugge en dat kunstje moet de Nederlander nu met Ajax zien over te doen in zijn vaderland. Na de verloren Johan Cruijff Schaal-finale (3-5 tegen PSV) en een 2-3-overwinning bij Fortuna Sittard komt er al kritiek aan het adres van de ex-trainer van Blauw-Zwart.

Oud-doelman Ronald Waterreus uitte kritiek op de beslissing van Schreuder om Ajax-doelman Jay Gorter uit de ploeg te halen nadat die twee fouten maakte in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. In de wedstrijd daarna, tegen Fortuna Sittard, gaf Schreuder de voorkeur aan zijn andere doelman Remko Pasveer.

'Hoewel de competitie pas één wedstrijd oud is, zie je in Amsterdam al de nodige barstjes ontstaan', schrijft Waterreus in zijn column voor Dagblad De Limburger. 'Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je Jay Gorter op basis van één mindere wedstrijd slachtoffert ten faveure van Remko Pasveer?', aldus Waterreus die eraan toevoegde dat Jay Gorter volgens hem vanaf nu dus nooit meer een wedstrijd voor Schreuder.

Schreuder en Ajax nemen het op speeldag 2 in eigen huis op tegen FC Groningen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie