'KAA Gent heeft dringend een spitsbroer nodig voor aanwinst Cuypers'

'KAA Gent heeft dringend een spitsbroer nodig voor aanwinst Cuypers'

9 augustus - 11:33
26

Het Laatste Nieuws schrijft dat er een zoektocht aan de gang is het het Gentse kamp. KAA Gent zou een spitsbroeder zoeken voor Hugo Cuypers. De nieuwste aanwinst van de Buffalo’s zou nood hebben aan steun voorin. 

Er zouden te weinig offensieve opties rondlopen in de kern van AA Gent. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Er zou dan ook versterking gezocht worden voor de voorlinie. “Prioriteit nummer één in de Ghelamco Arena is een nieuwe spits”, schrijft de krant. Tarik Tissoudali zal voor aanzienlijke tijd langs de zijlijn moeten toekijken en dat maakt de nood nog hoger bij Gent. “Er moet offensieve versterking komen”, schrijft de krant. Ook Hein Vanhaezebrouck lijkt dit idee te volgen. Al maakt dat het er niet makkelijker op. Een moeilijke opdracht, zo gaf Hein Vanhaezebrouck aan. 

Dat je Tissoudali niet zomaar vervangt is ook wel duidelijk. Toch moet Gent zoeken naar een spitsbroeder voor de nieuwe aanwinst Cuypers. We overlopen de opties. Laurent Depoitre kan die rol invullen, maar zijn blessuregevoeligheid zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Darko Lemajic zou dan weer te licht worden geacht om die rol als spitsbroeder op zich te nemen. Op zondag kreeg Malick Fofana de voorkeur.  

“De 17-jarige aanvaller liet flitsen van zijn talent zien en leunt qua speelstijl het dichtst aan bij Tissoudali. Zijn stempel drukken, lukte echter nog niet. Hetzelfde geldt voor invaller Ibrahim Salah”, aldus Het Laatste Nieuws. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie