Komt Berge (ex-Genk) terug naar ons land? 'Verwachting dat Club Brugge doordrukt'

8 augustus om 11:14

De kans is groot dat Club Brugge deze zomer nog actie zal ondernemen op de transfermarkt. Eerder werd Blauw-Zwart al gelinkt aan Sander Berge, maar tot een transfer van de voormalige KRC Genk-speler kwam het niet. Volgens Het Laatste Nieuws komt daar mogelijk verandering in.

Met een vier op negen kan de competitiestart van Club Brugge niet als geslaagd worden bestempeld. Afgelopen weekend verloor het met 2-1 van KAS Eupen. Ondertussen telt de achterstand op leider Royal Antwerp FC vijf punten. Iets wat men in het Jan Breydelstadion natuurlijk niet ideaal vindt.

Bij Club Brugge zoekt Carl Hoefkens nog naar het juiste evenwicht. Momenteel ligt vooral de achterhoede onder vuur, maar ook op het middenveld kan het beter. Volgens HLN brengt Eder Balanta voetballend te weinig. 'Vandaar dat de verwachting is dat Blauw-Zwart zal doordrukken voor Sander Berge', stelt de krant.

Berge, die in het verleden voor KRC Genk speelde, moet de verbindingsman worden bij Blauw-Zwart. Berge is evenwel geen goedkope optie. Sheffield United zou liefst vijftien miljoen euro vragen voor de Noor. Sheffield United zakte vorig seizoen uit de Premier League. Bij Club Brugge kan Berge Champions League-voetbal spelen. De middenvelder heeft in Engeland nog een contract tot medio 2024.