Vandenbempt wijst naar Geraerts (Union): Duidelijk waar prioriteit ligt

Vandenbempt wijst naar Geraerts (Union): "Duidelijk waar prioriteit ligt"

8 augustus - 10:50
16

Na een 2-0-stuntzege tegen Rangers FC is Union Saint-Gilloise afgelopen zaterdag stevig wakker geschud: het verloor met 3-0 van KV Mechelen. Analist Peter Vandenbempt liet zich bij Sporza uit over de nederlaag van Union en de keuzes van trainer Karel Geraerts.

Met het oog op de terugwedstrijd in Glasgow tegen Rangers van komende dinsdag koos Karel Geraerts ervoor om enkele basisspelers rust te gunnen tegen KV Mechelen. Zo stonden Simon Adingra, Ross Sykes en Senne Lynen niet aan de aftrap, wat volgens Vandenbempt de nederlaag tegen KV Mechelen in de hand werkte. "Daarmee geef je toch aan waar de prioriteit ligt", schreef de analist. "En dan had Geraerts de pech dat de drie vervangers niet goed waren, om het zacht uit te drukken."

Union treedt dinsdagavond opnieuw aan in de voorronde van de Champions League. Het verdedigt in Glasgow een 2-0-voorsprong uit de heenmatch. Op zaterdag staat er met de thuismatch tegen KV Kortrijk alweer een nieuwe wedstrijd op de planning. De Brusselaars staan na drie speeldagen met vier punten op plaats elf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie