'Totaal niet tevreden' Ten Hag probeert mislukt Man United-debuut te verklaren

'Totaal niet tevreden' Ten Hag probeert mislukt Man United-debuut te verklaren

7 augustus - 19:44
4

Erik ten Hag is 'totaal niet tevreden' over zijn Premier League-debuut bij Manchester United. Op het eigen Old Trafford ging zijn slordige ploeg met 1-2 onderuit tegen Brighton & Hove Albion.

United wist de goede voorbereiding niet door te trekken naar de eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen, waardoor eens te meer aan het licht kwam hoeveel werk Ten Hag te verzetten heeft bij de gevallen grootmacht. "Dit is natuurlijk een tegenvaller en een echte teleurstelling", reageert de United-manager tegenover Sky Sports.

"Ik wist vanaf het begin dat het niet makkelijk zou worden", vervolgt Ten Hag. "We gaven twee makkelijke goals weg en de organisatie stond niet goed. In de tweede helft deden we het beter. Jammer dat we niet scoorden."

"Ik ben niet tevreden, totaal niet", benadrukt Ten Hag. "We hebben verloren en dat was niet nodig. Het moet beter. Aan de bal en verdedigend hebben we fouten gemaakt. Hier moeten we snel van leren. Brighton is een degelijk team, alle complimenten, maar ik kijk naar mijn team en we mogen de goals niet zo makkelijk weggeven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie