Roef aast op clean sheet na blunder tegen STVV: Het was mijn fout

Roef aast op clean sheet na blunder tegen STVV: "Het was mijn fout"

7 augustus - 12:00
0

KAA Gent heeft dit seizoen al drie partijen (inclusief Supercup) achter de rug, maar wist daarin nog geen clean sheet te houden. Ook tegen STVV liep het fout af na een foutje van Davy Roef. De doelman kan een clean sheet dus wel goed gebruiken.

De 28-jarige Roef weet dat hij in de fout ging tegen STVV en dat hij zich dan ook zal moeten herpakken. Liefst dit weekend al tegen KVC Westerlo. "Dat mocht niet gebeuren", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Ik ga me niet wegsteken. Het was mijn fout. Ik moet de knop nu snel omdraaien."

De druk op Roef is daardoor wel wat toegenomen, maar vrezen voor zijn basisplek doet hij niet. Zeker niet na zijn sterke seizoenseinde waar hij wel wat punten wist te pakken voor de Buffalo's. En ook coach Hein Vanhaezebrouck gelooft nog steeds in de doelman. "Onze veldspelers maakten meer fouten, maar daar praat men minder over. Als een keeper de mist in gaat - en dat kan gebeuren -, betaal je dat nu eenmaal cash", gaf hij aan.

Tegen Westerlo staat Roef alvast weer tussen de palen en krijgt hij een nieuwe kans om een clean sheet te houden. Bij Gent heten zijn concurrenten Louis Fortin (20) en Célestin De Schrevel (20).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie