UPDATE: 'Nog altijd geen akkoord, maar verwachting is dat Lucumi vertrekt'

UPDATE: 'Nog altijd geen akkoord, maar verwachting is dat Lucumi vertrekt'

1 augustus - 21:15 Laatste update: 1 augustus - 21:15
13

KRC Genk heeft een eerste bod van Bologna FC op verdediger Jhon Lucumi afgewezen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Bologna zou in Lucumi de opvolger van Arthur Theate zien, maar die heeft het dus nog niet beet.

Hoeveel Bologna bood voor de 24-jarige Colombiaan is niet bekend. Wel weet HLN dat er naast Italiaanse geïnteresseerden ook interesse uit Spanje is voor Lucumi. Bologna wil Lucumi binnenhalen als vervanger voor Theate die enkele dagen geleden werd voorgesteld als nieuwste speler van Stade Rennes.

Voorlopig is Lucumi dus nog een Genkie. Hij speelde dan ook de volledige wedstrijd tegen zowel Club Brugge (3-2 nederlaag) als tegen Standard (3-1 overwinning). Op speeldag 3 ontvangt Genk de Panda's van Eupen.

Update 9/8: Tot op heden heeft Genk nog steeds geen overeenkomst gevonden met Bologna. De Italianen blijven aandringen voor Lucumi, maar hun aanbod is voorlopig onvoldoende, weet Het Laatste Nieuws. Aangezien er nog veel interesse van andere clubs komt, gaat Genk er wel nog steeds vanuit dat de Colombiaan straks de deur uitwandelt. Naar verluidt mikken de Limburgers op een som van ongeveer negen miljoen euro. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie