Dessers lacht: Als ik in Barcelona rondloop, linkt niemand mij aan Barça

Dessers lacht: "Als ik in Barcelona rondloop, linkt niemand mij aan Barça"

31 juli - 17:11 Laatste update: 17:24
15

Cyriel Dessers was van grote waarde voor KRC Genk bij de eerste seizoenszege, een 3-1 tegen Standard Luik. De spits zette de netten twee keer bol en krikte zijn voorlopige totaal zo op tot drie. Rond zijn persoon hangen echter nog steeds vele transfergeruchten. Zelf kan hij niet echt uitsluitsel brengen.

Na afloop van het duel met Standard werd hij nochtans danig aan de tand gevoeld, onder meer over zijn recente bezoekje aan Kopenhagen. Daar sprak hij met Jess Thorup, de trainer van FC Kopenhagen. "Als ik in de zomer in Barcelona zit, linkt niemand mij aan Barça. Ik weet ook niet hoe dat komt", lacht hij bij Eleven Sports. 

Alle gekheid op een stokje, hoe zit het nu echt met zijn nabije toekomst? "Da's een moeilijke vraag", schakelt Dessers over in serieuze modus. "Ik heb het echt naar mijn zin hier, met deze ploeg en deze trainer, die maakt heel veel indruk op mij", krijgt Wouter Vrancken terloops een complimentje toegeworpen.

Anderzijds hoopt Dessers ook wel op een mooie club uit het buitenland. "Maar ja, ik ben 27 jaar, nog twee jaar op mijn contract. Misschien is dit het moment om de stap naar het buitenland te zetten. Al beslis ik daar niet alleen over", beseft hij maar al te goed. Geïnteresseerde partijen zullen eerst een financieel akkoord moeten zien te vinden met Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie