Gheysens duidelijk bij Antwerp: Nog nooit contact gehad met hem

Gheysens duidelijk bij Antwerp: "Nog nooit contact gehad met hem"

27-07-2022 07:29 Laatste update: 07:29
4

Antwerp heeft geen contact gehad met Dries Mertens. Dat maakt voorzitter Paul Gheysens duidelijk bij Het Nieuwsblad. Een transfer staat dus niet in de sterren geschreven. 

"Maar nee, nee, nee. We hebben zelfs nog nooit contact gehad met hem", vertelt Gheysens. "Ik vind het jammer voor hem dat dat wordt gesuggereerd door sommige mensen. Dries Mertens is groot in Italië, hij heeft daar een mooi huis en hij is het leven daar gewoon. Ik denk dat hij gewoon nog tot een deal zal komen met Napels. Dat ze al afscheid hebben genomen? Da's volgens mij een vorm van onderhandelen."

Gheysens heeft wel veel respect voor de Rode Duivel. "Mertens is een goeie voetballer, een goeie mens, maar op dit moment staat hij bij ons niet op de radar. Er worden ons héél veel dingen aangeboden. We moeten nu gewoon kijken wat er interessant en realistisch is. Sowieso kan je die dingen beter aan Marc Overmars vragen. Die verantwoordelijkheid ligt volledig bij hem."

De inmiddels 35-jarige Mertens zag zijn contract vorige maand aflopen bij Napels. Hij speelt daar al sinds 2013 en heeft inmiddels meer dan 300 wedstrijden in de Serie A verzameld.