UPDATE: Maldini en AC Milan sluiten vergadering af met Club Brugge

UPDATE: Maldini en AC Milan sluiten vergadering af met Club Brugge

26-07-2022 13:21 Laatste update: 15:20
57

Charles De Ketelaere speelde zondag al niet mee in het duel met KRC Genk. Hoelang blijft de aanvaller nog postvatten bij Club Brugge? AC Milan zet alle zeilen bij om de transfer van de jonge Rode Duivel zo rap mogelijk af te ronden.

De Ketelaere kan rekenen op veel interesse vanuit heel Europa, maar AC Milan lijkt toch het meest serieus te zijn. De jonge aanvaller van Club Brugge zou al tot een persoonlijk akkoord gekomen zijn met de club. Nicolo Schira meldt op dinsdag dat gezanten van Milan een vergadering gepland zouden hebben met het bestuur van Club Brugge.

De ontmoeting zou op dinsdagnamiddag plaatsvinden in Lugano. Verwacht wordt dat Milan er alles aan zal doen om tot een akkoord te komen met het bestuur van Brugge. “Milan dringt aan op het tekenen van de Belgische speler, die al persoonlijk akkoord is met de Rossoneri voor een contract tot 2027”, klinkt het vervolgens nog bij de journalist. 

Update: Maldini is gespot na de meeting met de Club Brugge-top over Charles De Ketelaere. Over een mogelijk akkoord lost de beleidsbepaler van AC Milan voorlopig nog niets.