Update: 'Marseille meldt zich voor Genk-verdediger Lucumi'

Update: 'Marseille meldt zich voor Genk-verdediger Lucumi'

23-07-2022 14:44 Laatste update: 02-08-2022 17:21
11

Jhon Lucumi van KRC Genk is gewild. Het Laatste Nieuws meldt dat vier clubs in de running zijn om de Colombiaanse centrale verdediger in te lijven.

Bournemouth, Fulham, Nice en Zenit Sint-Petersburg hebben naar verluidt verregaande interesse en zouden al contact met KRC Genk hebben opgenomen. De clubs moeten wel eerst budget vrijmaken door spelers te verkoen.

Lucumi ligt nog één jaar onder contract bij KRC Genk en als de Limburgers nog iets willen verdienen aan de Colombiaan zal het nu moeten verkopen. Ook Ugbo lijkt Genk te gaan verlaten. Troyes wil de aanvaller definitief overnemen.

Update 25/7: Volgens de Colombiaanse media Antena2.com zou ook Ajax Amsterdam geïntresseerd zijn in een overname van Lucumi. Verder meldt het medium ook nog Bologna als mogelijke kanshebber. Verder dan namen noemen komt het evenwel nog niet. KRC Genk zou nog geen bod ontvangen hebben. 

Update 2/8: Momenteel zou ook Olympique Marseille zich gemeld hebben voor Lucumi. De Franse ploeg lijkt samen met Bologna de beste kaarten te hebben. Of er al een bod uitgebracht is, is niet duidelijk. Verschillende media spreken elkaar hier tegen.