Union SG wint overtuigend in marathonwedstrijd tegen Feyenoord

16-07-2022 16:36 Laatste update: 16:45
9

Union SG heeft indruk gemaakt in de marathonwedstrijd tegen Feyenoord. Union SG won op het veld van Feyenoord in een format van vier keer dertig minuten met 0-4.

Het verschil werd gemaakt in het tweede kwart. Bart Nieuwkoop, ex-Feyenoord nota bene, opende de score, op aangeven van Dennis Eckert. Diezelfde Eckert maakte er ook 0-2 van.

Feyenoord-speler Diemers veroorzaakte een strafschop met een overtreding op Dante Vanzeir. Teddy Teuma legde vanaf elf meter aan, maar doelman Thijs Jansen stopte de penalty.

In het derde kwart frommelde Ross Sykes de 0-3 binnen en Ilyes Ziani bepaalde de eindstand in Rotterdam op 0-4. Jansen voorkwam in de absolute slotfase echter dat de schade nóg groter wordt.

Union begint op zaterdag 23 juli alweer aan het nieuwe seizoen. De vicekampioen speelde tot nu toe zes oefenwedstrijden en bleef daarin ongeslagen.