STVV wil Brüls aan boord houden: Ik had een positief gesprek

STVV wil Brüls aan boord houden: "Ik had een positief gesprek"

15-07-2022 08:16

Het bestuur van STVV heeft een persconferentie gegeven op Stayen. Daarin werden de ambities voor komend seizoen geschetst, maar uiteraard kwam ook Christian Brüls aan bod. 

"Het eerste doel is een stabiel seizoen draaien waarin we kunnen meedraaien in de linkerkolom van het klassement", vertelt sportief verantwoordelijke André Pinto bij Het Belang Van Limburg. "We willen één van de Play-Offs halen, al willen we ook nog niet te ver vooruitkijken. Onder het motto ‘wedstrijd per wedstrijd’ hebben we het vorig seizoen goed gedaan. Laten we het opnieuw zo aanpakken."

De vraag is wel of dit met of zonder Brüls zal gebeuren. "Ons voorstel ligt op tafel, de bal ligt nu in het kamp van Brüls. Ik had trouwens een positief gesprek intussen met Brüls. We zullen met zijn manager samenzitten om een oplossing te zoeken. Brüls zelf wil gewoon enkele dagen om zijn hoofd leeg te maken, meer niet."

Brüls kwam deze week niet opdagen voor een oefenwedstrijd omdat zijn contractverlenging nog niet in orde is. Hij heeft nog een contract tot volgende zomer op Stayen.