Deila over transfers bij Standard: De groep heeft versterkingen nodig

Deila over transfers bij Standard: "De groep heeft versterkingen nodig"

11 juli - 10:45 Laatste update: 10:52
7

Het moeilijke seizoen van Standard, lijkt nog steeds niet helemaal doorgespoeld te zijn. De impact ervan blijf je voelen binnenskamers bij de Rouches. De voorbereidingen moeten ervoor zorgen dat de twijfels weggewerkt worden en dat de ploeg van Ronny Deila helemaal klaar is voor het komende seizoen. 

Na een trainingskamp van een week in Nederland, dat trouwens meer tactisch dan fysiek intensief was, blijft Standard achter met enkele vragen. Het is zoeken naar het sportieve niveau, hun teamstructuur en mogelijke versterkingen die voor meer doelpunten moeten zorgen. Kortom: Standard is nog niet helemaal waar het hoopt te zijn. 

Ronny Deila sprak met DH Sport na de nederlaag tegen PAOK Thessaloniki over zijn verwachtingen. "Ik verwacht versterkingen voor het begin van het seizoen," klinkt het bij de coach. 

Kopen om te kopen lijkt helemaal niet het devies te zijn bij de coach. Maar toch lijkt de drang hoog te zijn naar nieuw bloed om in de kern te pompen. “Ik droom ervan,” zegt de coach. “Ze moeten wel goed genoeg zijn om effectief waarde toe te voegen.” Hij gelooft dat de groep er sterk van zou profiteren om extra concurrentie in huis te halen. “Het is niet alleen voor mij, maar ook voor de groep, die nieuwe gezichten en ervaring nodig heeft om nieuwe dingen in te brengen.”

Orbelin Pineda is een potentiële aanwinst voor de ploeg, maar de Noor wilde geen commentaar geven op de gezochte profielen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie