De Laet is duidelijk over toekomstplannen: Mijn carrière eindigen bij Antwerp

De Laet is duidelijk over toekomstplannen: "Mijn carrière eindigen bij Antwerp"

10-07-2022 17:00

Ritchie De Laet (33) zal zich nog even mogen tonen bij Royal Antwerp FC. De ervaren verdediger verlengde zijn nog lopende contract tot medio 2024. In principe sluit hij zijn carrière dus ook af bij The Great Old. Dat is alvast het plan.

De Laet kende geen al te best seizoen bij Antwerp, maar toch kreeg hij een contractverlenging bij The Great Old. Ik was verrast toen Marc Overmars naar mij toe stapte om het contract open te breken", onthult de verdediger in Gazet van Antwerpen.

Technisch directeur Overmars heeft nog een belangrijke rol voor De Laet bij de club. "Hij vindt het belangrijk dat mannen zoals Faris en ik aan boord blijven. Wij beschikken over de over-mijn-lijkmentaliteit en het Antwerp-DNA", geeft hij aan.

De nu 33-jarige De Laet heeft alvast één groot plan. "Voor mij telt er maar één ding: dat ik mijn carrière hier wil beëindigen", klinkt het. En mogelijk ook na zijn carrière? "We hebben daar vluchtig over gesproken, het is alvast mijn persoonlijk plan om betrokken te blijven bij Antwerp", besluit De Laet.