Scifo: De Ketelaere zal op een dag 100 miljoen euro waard zijn

Scifo: "De Ketelaere zal op een dag 100 miljoen euro waard zijn"

08-07-2022 21:31
29

Charles De Ketelaere staat op het punt om Club Brugge te verlaten en richting een topclub te vertrekken. AC Milan heeft voorlopig de beste papieren om de Rode Duivel in huis te halen. Volgens Enzo Scifo doet De Ketelaere daarmee een goede zaak, maar AC Milan ook.

Scifo twijfelt er niet aan dat AC Milan een topspeler in huis haalt met De Ketelaere. "Hij is een kampioen", klinkt het in Gazzetta dello Sport. "Vergelijk hem niet met mij. Hij is zoals Kaka: lang, technisch, sterk en snel met de bal. Ook intelligent en veelzijdig", geeft Scifo aan.

AC Milan zou minstens dertig miljoen euro moeten betalen voor De Ketelaere, maar dat is volgens Scifo zelfs een koopje. "Als De Ketelaere zo blijft doorgaan, zal hij op een dag honderd miljoen euro waard", spaart het Anderlecht-icoon de lof niet.

"Het is indrukwekkend hoe snel hij groeit en hoeveel hij is gegroeid. Op twee jaar tijd heeft hij een vliegende start gemaakt en je weet niet waar het zal eindigen. Ik begrijp waarom Paolo Maldini verliefd is geworden op hem", besluit Scifo.