KRC Genk ziet strijd losbarsten: 'Interesse uit Engeland en Spanje voor Arteaga'

KRC Genk ziet strijd losbarsten: 'Interesse uit Engeland en Spanje voor Arteaga'

08-07-2022 21:50 Laatste update: 22:09
3

Voor KRC Genk wordt het nu stilaan onmogelijk om Gerardo Arteaga langer in huis te houden. De Mexicaan wordt al even gelinkt aan een transfer en de strijd om zijn handtekening is nu helemaal losgebarsten.

Bij het Mexicaanse Record valt namelijk te lezen dat flink wat clubs azen op de komst van Arteaga. Recent werd nog Celta de Vigo genoemd als mogelijke bestemming, maar dat is niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Real Betis, Villarreal, Brighton, Fulham en Leeds United hebben zich inmiddels gemeld bij de Mexicaan.

KRC Genk lijkt echter niet van plan om Arteaga zomaar te laten gaan en wil ongetwijfeld flink wat geld vangen voor de linksachter. Daarnaast het het enkel nog Simen Jukleröd en jeugdproduct Tuur Rommens op de loonlijst staan als linksachter, waardoor het dus ook moet zoeken naar een back-up.

De 23-jarige Arteaga werd in de zomer van 2020 door Genk naar België gehaald. In twee seizoenen kwam hij twintig keer uit voor de Limburgers en was hij daarin goed voor drie doelpunten en acht assists.