Opnieuw siert De Ketelaere de hoofdpagina van La Gazzetta: Milan, ik zeg ja!

Opnieuw siert De Ketelaere de hoofdpagina van La Gazzetta: "Milan, ik zeg ja!"

08-07-2022 09:01
24

In Italië geraakt men er steeds meer van overtuigd dat Charles De Ketelaere op komst is. Niet voor het eerst siert het goudhaantje van Club Brugge er de voorpagina van sportbijbel Gazzetta dello Sport. Blijkbaar wil hij zelf niets liever dan bij AC Milan tekenen.

De eerste pagina van de vrijdag-editie van La Gazzetta laat er weinig twijfel over bestaan. Daar prijkt een foto van De Ketelaere met megafoon, met het bijschrift: "Milan, io dico sì!". Milan, ik zeg ja, met andere woorden. Volgens de roze krant heeft de linkspoot van Club Brugge in zijn hoofd dus al bepaald wat zijn volgende bestemming moet worden.

Dat Leeds United intussen liefst 35 miljoen euro geboden heeft op Jan Breydel, laat De Ketelaere zelf volledig koud. Hij heeft zijn zinnen gezet op een verhuis naar de laars. La Gazzetta beweert dan ook dat een transfer naar Milan dichterbij komt. Eerder legde de Scudetto-laureaat al een voorstel ter waarde van twintig miljoen op tafel, maar dat werd door Club snel weggeveegd. Naar verluidt doen I Rossoneri daar straks nog eens een slordige tien miljoen extra bovenop.