Muriqi opweg naar Club Brugge: Het is een eer om de duurste te zijn

Muriqi opweg naar Club Brugge: "Het is een eer om de duurste te zijn"

07-07-2022 19:30
15

Club Brugge lijkt haar nieuwe spits beet te hebben. Vedat Muriqi heeft ondertussen al afscheid genomen van Mallorca en de transfer lijkt in stroomversnelling te geraken. Club Brugge is bereid om haar eigen transferrecord te breken voor de 28-jarige spits.

In een gesprek met het Turkse A Spor geeft Muriqi een extra hint over zijn komst naar Club Brugge. "Ik had een goede tweede helft in Mallorca, mijn prestaties waren goed," vertelt de spits. Hij had naar eigen zeggen een paar aanbiedingen en ze zochten naar het meest geschikte contract. Dat lijkt de spits ondertussen bij Club Brugge gevonden te hebben. De ferme transfersom die ermee gepaard zou gaan, laat hem koud. 

"Eigenlijk verhoogt het de verwachtingen niet, we doen dit werk professioneel, het is dan ook een eer om zo gewild te zijn, om de duurste voetballer in de geschiedenis van een club te zijn," vertelt Muriqi. "Maar ik ben nog voorzichtig omdat de transfer nog niet officieel is."

"Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren. Hopelijk doe ik het goed in een volgende stap in mijn carrière en zal ik blijven vechten zoals ik altijd al heb gedaan."