‘Silva verlengt contract met één jaar, gesprekken Anderlecht gaan verder’

‘Silva verlengt contract met één jaar, gesprekken Anderlecht gaan verder’

07-07-2022 17:21 Laatste update: 08-07-2022 12:44
22

RSC Anderlecht staat op het punt om een veelbelovend talent binnen te halen. Fabio Silva heeft zijn zinnen gezet op een passage in het Lotto Park. Anderlecht zou de aanvaller een jaar lenen van Wolverhampton Wanderers. 

Eerder werd al gemeld dat het Portugese talent en zijn club een overeenkomst zouden hebben met Anderlecht. Een flinke deal, zeker als je weet dat Fabio Silva de duurste aankoop ooit is van de Wolves. De jonge Portugees zou naar verluidt op zoek zijn naar meer speelminuten en hij gelooft sterk die te vinden bij Anderlecht. Ook Wolves lijkt mee te gaan in dit verhaal en ziet de passage bij paars-wit als een goede leerschool voor de jonge aanvaller. 

Belangrijk is wel dat het blijft bij een passage. De club gelooft nog steeds in het talent van Fabio Silva en de transfersom die ze voor hem betaald hebben bevestigt dit ook wel. 40 miljoen euro legde Wolves twee zomers geleden op tafel. The Athletic bevestigt dit geloof in Fabio Silva. De club zou de speler enkel op één voorwaarde laten vertrekken. Zowel de speler als de club zijn in principe tevreden met een uitleenbeurt aan Anderlecht, maar Wolves wil dat de spits een contractverlenging tekent voordat hij vertrekt. 

Update: Journalist Liam Keen meldt dat Fabio Silva zijn contract bij de Wolves met één jaar zal verlengen vooraleer hij op huurbasis naar Anderlecht trekt. De gesprekken met paars-wit gaan vandaag verder in de hoop de deal te finaliseren.