'Had meer waardering verwacht van het bestuur, maar ik ben heel gelukkig bij Gent'

'Had meer waardering verwacht van het bestuur, maar ik ben heel gelukkig bij Gent'

4 juli - 09:44
16

Het blijft onzeker waar de toekomst van Tarik Tissoudali ligt. De aanvaller heeft een aflopend contract bij KAA Gent, dat nog steeds niet werd verlengd. Een transfer is dan ook een optie, al hoeft dat niet meteen voor Tissoudali.

De Marokkaanse aanvaller onderhandelde de voorbije weken over een nieuwe verbintenis bij KAA Gent, maar vond geen akkoord. Tissoudali hoopte op een mooie loonsverhoging na zijn sterk jaar bij Gent. Dat kwam er echter niet. "Er werd me wel een verhoging geboden, maar ik wilde een verhoging op het niveau van de topspelers", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Een akkoord kwam er dus niet. "Ik verwachtte meer waardering, maar als die er niet komt, oké dan", aldus Tissoudali. Of hij dan ook blijft, is nog maar de vraag. "Ik zeg niet dat ik niet weg wil. Ik ben hier heel gelukkig. Maar ik sta er wel voor open. Alleen moet alles dan kloppen", klinkt het.

Als hij geen nieuwe club vindt, zal Tissoudali ook gewoon bij Gent blijven. En dan zal hij bij de Buffalo's ook gewoon zijn best blijven doen. "Ik speel niet voor Louwagie of het bestuur. Ik speel voor het team, de coach, de supporters en dat zal ik altijd blijven doen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie