Dubbel impuls op Anderlecht-middenveld: zowel Ashimeru als Trebel trainen weer mee

Dubbel impuls op Anderlecht-middenveld: zowel Ashimeru als Trebel trainen weer mee

1 juli - 09:39
6

Felice Mazzu heeft er inmiddels een tweetal weken opzitten als trainer van RSC Anderlecht. Stilaan geraakt zijn spelersgroep ook rijkelijker gestoffeerd, met dank aan enkele inkomende transfers én de terugkeer van oude bekenden. Donderdag kwamen er daar met Majeed Ashimeru en Adrien Trebel twee bij.

Beide centrale middenvelders werkten donderdag hun eerste training af van deze voorbereiding, zag Het Laatste Nieuws. In het geval van Ashimeru is dat hoopgevend nieuws voor zijn enkel. De Ghanees blesseerde zich immers in het slot van de competitie, waardoor hij een groot deel van de Play-Offs door de neus geboord zag.

Het verhaal van Trebel is inmiddels genoegzaam bekend. De Fransman geraakte niet door één deur met het vorige bewind en moest daardoor vrede nemen met een uitleenbeurt bij het Zwitserse Lausanne FC. Inmiddels tekende hij terug present bij Anderlecht. Mogelijk krijgt hij onder Mazzu wél de nodige kansen om een basisplek op te eisen.

Hoewel Ashimeru en Trebel dus pas gisteren aansloten, krijgen ze deze zaterdag misschien al hun eerste speelminuten in een oefenduel. Dan neemt Anderlecht het op tegen Roda JC. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie