'Chelsea vindt akkoord met Leeds en doet Arsenal pijn op de transfermarkt'

'Chelsea vindt akkoord met Leeds en doet Arsenal pijn op de transfermarkt'

28-06-2022 22:18
5

Verrassend nieuws uit Engeland: niet Arsenal, maar Chelsea lijkt de nieuwe club van Raphinha te worden. Leeds United is akkoord gegaan met een bod van 70 tot 75 miljoen euro.

Chelsea en Leeds hebben overeenstemming bereikt, meldt Fabrizio Romano dinsdagavond. Nu moet Raphinha eruit zien te komen met de Londense grootmacht. De wending is opvallend, omdat Arsenal de beste papieren leek te hebben om de Braziliaanse aanvaller (25) over te nemen. The Gunners en het eveneens geïnteresseerde FC Barcelona kunnen niet zoveel bieden als Chelsea.

Volgens The Athletic ligt er nog geen akkoord tussen Chelsea en Leeds, maar is de overstap van Raphinha naar Stamford Bridge wel een forse stap dichterbij gekomen. De nieuwe Chelsea-eigenaar Todd Boehly zou een doorslaggevende rol spelen in de ommekeer.

Met het enorme bedrag dat Chelsea voor Raphinha wil betalen kan Leeds United zich in Eindhoven melden. De Premier League-club gaan deze week in gesprek met Cody Gakpo, zo meldde het Algemeen Dagblad dinsdag. De 23-jarige PSV'er wordt door Leeds gezien als de ideale opvolger van Raphinha.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie