Oranje boven op de Bosuil, Vandenbussche vreemde eend in de Nederlandse bijt

Oranje boven op de Bosuil, Vandenbussche vreemde eend in de Nederlandse bijt

23 juni - 19:30
1

Mark van Bommel moet aankomend seizoen Royal Antwerp FC aan succes helpen. De Nederlander krijgt daarbij de steun van heel wat van zijn landgenoten en Brian Vandenbussche.

Toen Van Bommel naar de Bosuil kwam, kreeg hij de mogelijkheid om zijn eigen staf samen te stellen. Dat heeft de Nederlander gedaan en volgend seizoen zal de Antwerpse bank voornamelijk oranje kleuren.

Andries Ulderink gaat zoals geweten fungeren als T2. De voorbije twee jaar was hij dat voor Ron Jans (ex-Standard) bij FC Twente. John Stegeman gaat fungeren als T3. Een leuk weetje: net zoals Marc Overmars komt hij uit de gemeente Epe. Ook Jürgen Dirkx zal gaan fungeren als assistent.

Ulderink was tot voor kort de rechterhand van Ron Jans bij Twente.

Egid Kiesouw zat tot voor kort bij de voetbalbond van de Verenigde Arabische Emiraten. Nu gaat de Nederlander in Antwerpen het fysieke departement versterken. De laatste Nederlander in de staf van Van Bommel is Alex Abresch. Hij neemt de taak van videoanalist op zich. Abresch werkte al samen met Van Bommel bij PSV en het Duitse VfL Wolfsburg.

Brian Vandenbussche is dan weer de Belg in de staf van Van Bommel. De voormalige doelman was wel lang actief in Nederland. Hij keepte tien jaar bij Heerenveen. Bij Antwerp zal hij als keeperstrainer zijn kennis doorgeven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie