Skov Olsen sluit vertrek bij Club Brugge uit: Ik moet me bewijzen

Skov Olsen sluit vertrek bij Club Brugge uit: "Ik moet me bewijzen"

17-06-2022 09:00
16

Club Brugge haalde afgelopen winter Andreas Skov Olsen in huis, die meteen één van de grote revelaties werd in ons land. Een zomertransfer zou daarom weleens kunnen, al sluit de Deen dat zelf meteen uit.

In de Deense pers zag men ook hoe Skov Olsen uitblonk bij Club Brugge en dat hij ook blijft presteren bij de nationale ploeg. Er wordt dan ook geopperd om opnieuw een stap naar een topcompetitie te zetten. Skov Olsen ziet dat echter niet zitten.

De Deen spreekt duidelijke taal en wil niet weten van een vertrek bij Club Brugge. "Ik ben zeer gelukkig dat ik een kans hebben gekregen om me te tonen bij Blauw-Zwart. Het is dan ook mijn plan om hier nog te blijven", zegt hij bij Bold.

Skov Olsen heeft ook nog plannen bij Club Brugge en wil zich tonen op het hoogste niveau. "We spelen onder andere de Champions League. En ik weet dat ik nog beter kan. Dat moet ik volgend seizoenen tonen", gaf hij aan. De 22-jarige Deen kwam op een half seizoen zeventien keer uit voor de Bruggelingen. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en negen assists.