Holzhauser maakt OHL-fans al meteen belofte: Tattoo op mijn rug in winterstop

Holzhauser maakt OHL-fans al meteen belofte: "Tattoo op mijn rug in winterstop"

05-06-2022 11:13
6

Raphaël Holzhauser blijft actief in de Jupiler Pro League. K. Beerschot V.A. is weliswaar gedegradeerd naar Eerste Klasse B, maar de Oostenrijkse spelmaker heeft eieren voor zijn geld gekozen door een contract te ondertekenen bij Oud-Heverlee Leuven. Daar hangt onvermijdelijk weer een afspraak bij de tatoeëerder aan vast.

Holzhauser heeft namelijk een persoonlijke traditie: wanneer hij zich bij een nieuwe club aansluit, laat hij een tatoeage plaatsen van het clublogo. En dus komt ook OHL op zijn lichaam te staan. "Tijdens de winterstop laat ik het OH Leuven logo toevoegen, er is nog plaats op mijn rug", belooft hij op de clubwebsite. Eerder liet Holzhauser dat al doen met de emblemen van VFB Stuttgart, FC Augsburg, Austria Wien en Grasshoppers, allemaal verenigingen waar hij eerder speelde.

Al zullen de Leuvense toeschouwers natuurlijk vooral hopen dat Holzhauser mooie patronen uittekent óp het terrein. Als nummer twee uit de Gouden Schoen 2020 neemt hij alvast fraaie adelbrieven mee, maar het team staat uiteraard voorop. "Het is belangrijker voor mij dat de ploeg goed presteert en goeie resultaten haalt. Als ik daarmee kan helpen met doelpunten of assists, zou een individuele trofee een mooie extra prijs zijn, maar het team gaat voor alles", benadrukt Holzhauser.