Hoefkens: Denk niet dat ik lieg als ik zeg dat ik me man van het huis mag noemen

Hoefkens: "Denk niet dat ik lieg als ik zeg dat ik me man van het huis mag noemen"

25 May - 15:11
17

Club Brugge duikt het seizoen 2022-2023 straks in met Carl Hoefkens al hoofdtrainer. De gewezen Bruggeling en Rode Duivel heeft van het bestuur het vertrouwen gekregen om Alfred Schreuder op te volgen, nadat hij de voorbije jaren dienst deed als assistent-coach. Hoewel hij dus nog geen vertrouwen heeft als eindverantwoordelijke, ziet Hoefkens in zichzelf een geschikte kandidaat.

In zijn eerste reactie op het digitale huis van Club Brugge klinkt vooral tevredenheid en 'goesting' om zijn kans te grijpen. "Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe rol", laat Hoefkens weten. Zijn gebrek aan ervaring hoopt hij kennelijk te compenseren door zijn blauw-zwarte hart. "Ik denk dat ik niet lieg als ik mezelf een man van het huis mag noemen", vindt hij.

Hoefkens draagt een goeie mentaliteit dus hoog in het vaandel. "Net zoals ik als speler, talent coach en assistent het onderste uit de kan wou halen wil ik ook als trainer mij volledig geven om bij te dragen aan de verdere uitbouw en successen van Club Brugge. Samen met de bestaande staf en nieuwe gezichten voelen we ons gewapend om deze uitdaging aan te gaan", verzekert hij.

Hoefkens staat er immers niet alleen voor in zijn taak om Club Brugge aan de top van het Belgische voetbal te houden. De kersverse landskampioen maakte bekend dat clubicoon Paul Okon terugkeert naar Jan Breydel in een assistentenrol. Ook Rik De Mil, tot dusver hoofdtrainer bij Club NXT, wordt een rechterhand van Hoefkens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie