Musonda laat zich uit over mogelijke terugkeer naar RSC Anderlecht

Musonda laat zich uit over mogelijke terugkeer naar RSC Anderlecht

25-05-2022 11:16
14

Charly Musonda Junior kan komende zomer op zoek naar een nieuwe club. Het voormalige toptalent verlaat Chelsea en is transfervrij. Waagt RSC Anderlecht een poging? Musonda zelf sluit een terugkeer alvast niet uit.

Musonda werd op jonge leeftijd door Chelsea weggehaald bij Anderlecht en leek goed op weg om door te breken. Blessures gooiden echter roet in het eten. Musonda kwam de voorbije maanden (of zelfs jaren) amper tot niet in actie en moet nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

In het verleden werd Anderlecht weleens gelinkt aan Musonda. Het is alvast een stap die de middenvelder niet uitsluit. "Alles hangt af van het project, ik sluit niets uit. Er lopen verschillende gesprekken, we zullen zien", vertelt hij aan Sudpresse.

Een andere Belgische club lijkt dan weer geen optie te gaan zijn voor Musonda. "In België is Anderlecht de club van mijn hart en dat betekent veel voor mij. Ik zou het moeilijk vinden om hier voor een club te spelen die hetzelfde niveau als Anderlecht heeft, ook al pakten ze al vijf jaar geen titel meer."

Het is echter nog maar de vraag of Anderlecht ook het risico neemt om Musonda weer in huis te halen. Zijn laatste echte profwedstrijd dateert inmiddels al van 16 augustus 2019, bijna drie jaar geleden.