Moet denken aan toekomst, daarom kon ik Anderlecht niet weigeren

"Moet denken aan toekomst, daarom kon ik Anderlecht niet weigeren"

24 mei - 13:16 Laatste update: 13:18
2

Guillaume Gillet (38) speelt komend seizoen weer bij Anderlecht, al hebben we het dan wel over de B-ploeg. Voor Gillet kwam die aanbieding als geroepen. Hij ziet een job als mentor zeker zitten. 

"Anderlecht nam al enkele maanden geleden contact op via Jean Kindermans van de jeugdacademie", onthult Gillet bij RTBF"Kindermans had gehoord dat ik een trainersdiploma had en wilde dat ik kwam werken bij Anderlecht. Ik zei hem dat ik nog speler wilde blijven. Uiteindelijk kwam hij dan met het idee om mij bij de beloften te laten spelen als voorbereiding op het trainerschap. Dat leek me ideaal."

Gillet had ook een aanbod van FC Luik, maar liet dat liggen. "Het was echt moeilijk, beide clubs liggen me nauw aan het hart. FC Luik is de club uit mijn kindertijd, ik ben er zeer aan gehecht. Ik heb een zware keuze moeten maken. Bij Anderlecht heb ik grote momenten meegemaakt, de mooiste van mijn carrière. Ik moet ook denken aan de toekomst, daarom kon ik Anderlecht niet weigeren."

Gillet speelde van 2008 tot 2016 al bij Anderlecht, waar hij vier landstitels kon pakken. Hij speelde er uiteindelijk 330 wedstrijden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie