Wesley (ex-Club Brugge): Spelers hielden niet van de aanpak van Clement

Wesley (ex-Club Brugge): "Spelers hielden niet van de aanpak van Clement"

21 May - 13:02
17

Nadat Wesley Moraes op 1 januari 2020 zijn kruisbanden had geblesseerd terwijl hij zijn Premier League-droom waarmaakte met Aston Villa, had Wesley anderhalf jaar nodig om te herstellen. Hij kwam terug naar Club Brugge met het idee de spil te worden van de aanvalslinie. 

Dat draaide toch wat anders uit dan verwacht. La Dernière Heure sprak met hem net voor aanvang van de Champions’ Play-Offs. Hij blikt in het gesprek terug op de tijd bij Brugge met Philippe Clement. Hij kwam terug omdat hij een goede band had met de club, maar vooral omdat hij terug wou spelen. “Maar ik had problemen met de coach en kreeg niet veel speeltijd. Toch was ik nooit in een conflict geraakt met Club Brugge. Ik was wel gefrustreerd, maar dat is nu voorbij.”

Meer dan dertig spelers maakten deel uit van de Brugse selectie bij de start van het seizoen. Dat was duidelijk te veel. "Voor mij was het probleem niet om in elke wedstrijd in de basis te staan, maar om een kans te krijgen om mezelf te laten zien.” Clement gaf hem slechts een handvol speelminuten. “Het was niet eerlijk."

Het was volgens Wesley een frustratie van een deel van de kern. "De sfeer was goed, maar sommige spelers hielden niet van de manier waarop de coach opereerde. Hij zei één ding, maar deed het tegenovergestelde," besluit Wesley. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie