'Liverpool wil middenveld versterken met PSV-speler'

'Liverpool wil middenveld versterken met PSV-speler'

20 May - 22:20
0

Dit seizoen kan Liverpool nog de Premier League en de Champions League winnen. De Reds zijn evenwel nu al bezig met volgend seizoen. Volgens onder meer Voetbal International denkt Liverpool aan Ibrahim Sangaré.

Sangaré staat momenteel nog op de loonlijst van het Nederlandse PSV. De voorbije weken zaten de scouts van Liverpool regelmatig op de tribune voor de Ivoriaan. Van een concreet bod is nog geen sprake, al wordt Sangaré nauwlettend in de gaten gehouden door de Champions League-finalist.

De PSV-middenvelder behoort dit seizoen tot de uitblinkers aan Eindhovense zijde, waardoor de kans groot is dat hij komende zomer vertrekt. Onlangs raakte bekend dat Sangaré voor 37,5 miljoen euro mag vertrekken. Die gelimiteerde afkoopsom staat in zijn contract, dat doorloopt tot de zomer van 2025.

Het is niet duidelijk of Liverpool bereid is dat bedrag neer te leggen voor de controleur. Leicester en Newcastle zijn naar verluidt het meest concreet, maar ook van die clubs is niet bekend of zij aan de afkoopsom willen voldoen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie