'Ten Hag aarzelt niet en stuurt meteen drie Man Utd spelers de deur uit'

'Ten Hag aarzelt niet en stuurt meteen drie Man Utd spelers de deur uit'

19-05-2022 18:45
2

De nieuwe coach van Manchester United laat er geen gras over groeien. Naast Dean Henderson staan ook Eric Bailly en Aaron Wan-Bissaka op de nominatie om te vertrekken bij Manchester United. Het duo lijkt niet in de plannen van Erik ten Hag voor te komen.

Bailly en Wan-Bissaka werden bij elkaar voor een kleine honderd miljoen euro aangetrokken door Man United. Eerstgenoemde kwam al snel minder aan spelen toe, terwijl Wan-Bissaka zijn oude niveau ook steeds minder vaak weet aan te tikken. Verschillende media en Fabrizio Romano melden nu dat de twee komende zomer uit Manchester kunnen vertrekken.

Meerdere clubs hebben namelijk interesse in Bailly en Wan-Bissaka. United is onder de juiste voorwaarden bereid om mee te werken aan de transfers. The Red Devils zouden bij Wan-Bissaka ook openstaan voor een verhuur met optie tot koop, al geniet een permanente deal de voorkeur.

Naast Bailly en Wan-Bissaka lijkt het er ook op dat Juan Mata, Jesse Lingard, Paul Pogba, Edinson Cavani en Lee Grant zullen vertrekken als Ten Hag manager van Man United wordt. De vijf spelers beschikken allemaal over een aflopend contract.