'Ajax staakt de externe zoektocht naar een opvolger voor Overmars'

'Ajax staakt de externe zoektocht naar een opvolger voor Overmars'

14 May - 09:23
0

Meer dan waarschijnlijk gaat Ajax niet meer op zoek naar een nieuwe technisch directeur van buitenaf. Binnen de club is er tevredenheid over Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar en hoe zij hun werkzaamheden invullen als opvolgers van Marc Overmars. 

Na het vertrek van directeur voetbalzaken Overmars vanwege grensoverschrijdend gedrag, werd eerst Jordi Cruijff gepolst. Dat kwam echter niet rond en volgens De Telegraaf is Ajax zo blij met de werkzaamheden van Hamstra en Huntelaar, dat er voorlopig niet verder gezocht zal worden.

Het duo, dat door de ochtendkrant al als 'H2' wordt aangeduid, heeft het vertrouwen van de directie en de Raad van Commissarissen gekregen en dat niet beschaamd met de aanstelling van Alfred Schreuder als nieuwe trainer. Mede daardoor zou het gek zijn als er nu nog een nieuwe technische man aangesteld wordt, aangezien die dan moet werken met een trainer die hij niet aanstelde.

Edwin van der Sar gaf eerder al aan dat het best zou kunnen dat Hamstra of Huntelaar in de zomer als nieuwe directeur wordt benoemd. "Als je het goed doet, dan blijf je vaak staan", waren de woorden van de algemeen directeur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie