Bayern München gaat praten met Zirkzee: Interessant voor andere clubs

Bayern München gaat praten met Zirkzee: "Interessant voor andere clubs"

13-05-2022 15:01
3

RSC Anderlecht hoopt ook volgend seizoen Joshua Zirkzee in de rangen te hebben. Julian Nagelsmann liet zich vrijdag uit over de situatie van de Nederlander. De trainer van Bayern München ziet in dat Zirkzee zich in ons land ontwikkelde en dat nieuwe opties met zich meebrengt.

Nagelsmann is positief over de evolutie van Zirkzee. "Hij speelt een goed seizoen, kan goede cijfers overleggen en is daarom ook interessant voor andere clubs". Bij Anderlecht scoorde Zirkzee dit seizoen 18 keer in 45 duels. Ook was de aanvaller goed voor 12 assists.

Bayern München gaat binnenkort praten met Zirkzee. "We gaan met bespreken wat voor hem en voor ons het beste is. Op dit moment is er nog geen beslissing genomen", vervolgt Nagelsmann, die eerste spits Robert Lewandowski mogelijk ziet vertrekken.

Een vertrek Lewandowski staat los van de situatie van Zirkzee en Nagelsmann weigert te spreken over een eventuele transfer van de topschutter. 'Dat hoef ik ook niet, want hij heeft nog een contract tot medio 2023 hier. De houding van de club en die van mij is bekend.'