UPDATE: ‘Gewilde De Roeck blijft Westerlo trouw, handtekening eerstdaags’

UPDATE: ‘Gewilde De Roeck blijft Westerlo trouw, handtekening eerstdaags’

11-05-2022 08:45 Laatste update: 16-05-2022 09:25
3

Bij KV Mechelen is men druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Wouter Vrancken staat op het punt om te vertrekken. Inmiddels zijn er nog vier kandidaat-opvolgers.

Aanvankelijk dacht men bij KV Mechelen aan de komst van een Belgische trainer en werd onder andere Jonas De Roeck naar voren geschoven als kandidaat-trainer. De Roeck werd dinsdag ook gespot in het AFAS-stadion en woonde de wedstrijd tegen KAA Gent bij, maar is volgens Het Nieuwsblad geen kandidaat (meer).

KV Mechelen blijft dus zoeken naar een nieuwe trainer en heeft nog vier pistes in het vizier. Daaronder drie buitenlanders (waarvan één Duitser) en één Belgische trainer. Die trainer zou weleens Carl Hoefkens van Club Brugge kunnen zijn.

Volgens Evert Winkelmans van onder andere de MidMid Podcast en Café Eersteklas is de assistent van Alfred Schreuder bij Blauw-Zwart één van de kandidaten om de nieuwe trainer van KV Mechelen te worden. Al is het nog niet duidelijk of hij ook denkt aan een vertrek bij Club Brugge.

Update: Gazet van Antwerpen meldt dat Jonas De Roeck Westerlo definitief trouw zal blijven. KV Mechelen had de coach op het lijstje staan, maar de gewezen verdediger gaat verder met Westerlo. Hij promoveerde met Westerlo naar 1A.