Hazard duikt weer op bij Real Madrid, tijdig fit voor Champions League-finale?

Hazard duikt weer op bij Real Madrid, tijdig fit voor Champions League-finale?

10 mei - 14:47 Laatste update: 15:08
2

Komt Eden Hazard dit seizoen nog in actie bij Real Madrid? Mogelijk, want de Rode Duivel traint weer met de groep van de Koninklijke.

Real Madrid is al zeker van het Spaanse kampioenschap. In La Liga moet de landskampioen dit seizoen wel nog drie keer in actie komen. Na de met 1-0 verloren derby tegen Atlético Madrid staat voor Real nog de wedstrijden tegen Levante (thuis), Cadiz (uit) en Real Betis (thuis) op het programma. En natuurlijk is er nog de Champions League-finale tegen Liverpool op 28 mei.

Momenteel zit Real Madrid in de voorbereiding op het duel tegen Levante. Die match is nu donderdag al. Het duel lijkt voor Hazard nog te vroeg te komen. De Rode Duivel traint wel terug mee met de groep. Dit in tegenstelling tot David Alaba, Gareth Bale en Marcelo, Dani  Ceballos , Daniel Carvajal en Marco Asensio.

Door een blessure aan het kuitbeen en een operatie speelde Hazard al twee maanden niet meer. Nu is het afwachten of hij tijdig fit geraakt voor de Champions League-finale. Ook Roberto Martinez zal benieuwd zijn naar de beschikbaarheid van Hazard. In juni spelen de Rode Duivels immers tegen Nederland, Polen (x2) en Wales.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie