'Duel tussen Courtois en De Bruyne zorgt voor enorme kijkcijfers in Vlaanderen'

'Duel tussen Courtois en De Bruyne zorgt voor enorme kijkcijfers in Vlaanderen'

5 May - 17:46
3

Gisteren was stond de topper van de halve finale in de Champions League op het programma. Vlaanderen volgde volop het duel tussen Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois mee. Voetballiefhebbers kregen waar voor hun ‘schermtijd’ en zagen een bloedstollende partij.

Courtois kon na 120 minuten zegevieren, De Bruyne bleef met een zoveelste teleurstelling in de Champions League achter. Het was een schouwspel dat in veel Vlaamse woonkamers te zien was. Maar liefst 575.000 voetbalfans keken op VTM2 naar nieuwe remontada Real Madrid.

Het zijn opmerkelijke cijfers. De heenwedstrijd werd ook op VTM2 uitgezonden, toen keken er een pak minder mensen naar de wedstrijd. Er keken vorige week een kleine 509.000 naar de wedstrijd in Manchester. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Gisterenavond was de belangstelling voor de wedstrijd dus nog een stuk hoger. Dirk Deferme en Gilles De Bilde mochten 575000 voetbalfans entertainen. Dat cijfer is ook aanzienlijk groter dan het aantal kijkers van de vorige editie van de halve finale in de Champions League. Toen keken 525.468 mensen naar de wedstrijd tussen PSG en Manchester City.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie