De Camargo spreekt over toekomst: Jullie zijn nog niet van mij af

De Camargo spreekt over toekomst: "Jullie zijn nog niet van mij af"

05-05-2022 11:30 Laatste update: 11:34
4

Igor De Camargo (39) heeft zijn laatste profmatch gespeeld. Hij kon met RWDM geen promotie naar 1A afdwingen. De Camargo blikt al vooruit en ziet een carrière als coach wel zitten. 

Door de misgelopen promotie eindigt zijn carrière een beetje in mineur, al kan De Camargo daar wel mee leven. "Ik heb tot de allerlaatste seconde genoten", benadrukt hij bij Het Belang Van Limburg. "De vele duizenden reacties en berichtjes die ik heb gekregen na mijn afscheid waren overweldigend. Dat geeft aan dat ik hier toch iets moois heb gerealiseerd. Daar verandert die gemiste promotie niets aan."

De Camargo keert met zijn gezin nu even terug naar zijn thuisstad Porto Feliz. "Om wat tot rust te komen, de familiebanden aan te halen en verder te bouwen aan mijn toekomst in het voetbal. Mijn profcarrière is nu wel gedaan, maar op een dag hoop ik hier opnieuw te staan als trainer. Jullie zijn nog niet van me af", belooft De Camargo nog. 

De Camargo klokt uiteindelijk af op maar liefst 653 wedstrijden als prof. Hij won in totaal vier landstitels en pakte ook nog een Beker van België bij KV Mechelen